My Best

Rabu, 2 Mac 2011

Sukaneka Keluarga Sejahtera Di Beringgis Beach Resort Kota Kinabalu

Perjalanan kami sekeluarga dari bandar Lahaddatu ke Kota Kinabalu.masa ne kat kundasang,dengan hujan dan kabus yang tebal pada masa tu.

Dah pun sampai kat Bandar Kota Kinabalu,masa ne perjalanan nak ke One Borneo..kat cini semuanya ada,apa kata orang tu ' macam-macam ada '.
  
Akhirnya tempat yang nak di tuju telahpun sampai iaitu beringgis Beach Resort.Walaupun penat pada masa ne tapi berbaloi dengan keseronokan dapat bercuti ngan family..huhuhu...macam mimpi yang indah boleh sampai kat cini..
Pagi yang indah,me and hubby nak pegi sarapan pagi,sebelum nak mulakan perjalan lawatan ke Lok Kawi Wildlife Park.
 ini anak sulung kami yang bernama Mohd Irzan Syah..(nama panggilan Along )bergaya macho..kunuk-kunuknya...
ini anak yang tengah,Mohd izwan Syah ( nama samaran Adek )gaya sempoi tapi tetap stay cool macam ayahnya juga..
Ini anak bongsu,Nursyahira Shazwani ( nama samaran Winnie )sedikit manja tapi bila di marah mulalah hidungnya kembang kempes...hehehe..macam nak nangis jer..

Dan inilah Keluarga Sejahtera Petugas Cemerlang yang terpilih daripada 12 kilang felda di sabah,semoga semua keluarga ini sukses dalam menjalani kehidupan seharian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award

create your own banner at mybannermaker.com!